Loading...

Cine suntem

Kindi s-a născut din pasiunea noastră pentru copii și energia pe care o aduc în viața noastră. Dar și din frustrarea faptului că societatea și sistemul educațional formal nu îi valorizează pe copii îndeajuns, educându-i în schimb după tipare care îi uniformizează.

Ce facem

Am pus cap la cap metoda educaționala a Mariei Montessori și “bazele” psihologiei copilului ale lui Jean Piaget. Am adăugat valori contemporane de viață sănătoasă și respect pentru natură. Am avut mereu în minte cum ne-ar plăcea să fie copiii noștri când “vor fi mari”. Am pus în Kindi toată dragostea noastră pentru copilărie!

Cum facem

Kindi este o stare de spirit, ce vine din prietenie, ascultare și empatie. Este modul nostru de a contribui, de a face o lume puțin mai bună, pentru noi și copiii noștri. O țară puțin mai bună.

Viitorul este important

Ceea ce copiii noștri vor deveni începe chiar acum, în primii ani ai vieții. Ei sunt constructorii, iar noi, adulții din jurul lor, suntem ajutoarele.
Noi știm că semințele ce se află în ei vor crește natural și frumos, cât timp noi ii vom acompania cu responsabilitate în călătoria lor.

Timp liber de calitate

Copiilor – ușa noastră le este oricând deschisă. Ne dezvoltăm prin joc zi de zi, în week-end, în vacanțe. Aniversăm momentele speciale împreună.</p> <p>

Un umăr prietenesc

Părinților – vrem să le fie bine, pentru că atunci și copiii sunt fericiți. Și viceversa: copiii ne schimbă mult după ce vin în viața noastră. Dacă privim viața prin ochii lor inocenți.</p> <p>

Un spațiu al familiei

Locul în care putem să ne aratăm așa cum suntem. Înțelegem nevoile familiilor cu copii din ziua de azi și vrem să ajutăm. Pentru un start bun în viața acestor copii.</p> <p>