Loading...

”Pe nisip”. Atelier de dezvoltare senzorială.

Sâmbătă, 24 Septembrie, ora 11.

”Pe nisip”. Cel mai nou spectacol-atelier regizat de Voicu Hetel, împreună cu psihoterapeutul Cătălina Hetel.

Vacanța la mare a trecut, dar vrem să păstrăm cât mai mult amintirile frumoase ale verii!

”Într-o zi am mers la plajă. Ce cuvânt ciudat, ce loc interesant, ce lume colorată. Am stat pe ceva moale și în același timp aspru. Se numea nisip. Și ce ciudat, în nisip poți băga mâna și poți găsi diverse lucruri. Scoici, animăluțe marine, hârtiuțe, din care poți face jucării. În fiecare scoică am închis o poveste.”
Ce se întâmplă mai departe, vă așteptăm să aflăm împreună…. cu actorul Voicu Hetel.

Recomandat copiilor între 1 – 3 ani, însoțiți de un adult.

Preț: 50 lei/ copil. Locuri LIMITATE.

Înscrieri până pe 23 Sept la:  contact@kindi.ro sau tel. 0733 906 688

Întâlnire cu
Otilia Mantelers

Joi, 18 Februarie, de la ora 18.30.

O întâlnire cu Otilia este ca o discuție cu un vechi prieten, în care ai încredere. Este instructor Parenting by Connection, trainer Playful Parenting și specialist în joacă terapeutică pentru copii între 0 – 10 ani. Și mamă a trei copii!

De ce să discutăm despre Joc?

Jocul face parte din copil, iar noi, părinții, putem ajunge la el foarte ușor prin intermediul jocului. Copiii deschid poarta doar celor care înțeleg ce fac ei acolo, în jocul lor, în lumea lor. Cu EMOȚIILE lor.

Discuția va fi foarte mult despre a înțelege emoțiile din spatele comportamentelor copilului. Ne vom explica apoi foarte ușor: De ce uneori copilul plânge fără motiv? De ce am un copil ”neascultător”? De ce are nevoie copilul de limite? De ce să nu-l împiedicăm să plângă? De ce nu funcționează pedepsele? Și alte de-ce-uri pe care cu siguranță le avem cu toții.

Ce primim în această întâlnire?

Multe răspunsuri, discuții pe situații concrete, de acasă. Și mai primim:

Încredere în noi, ca părinți. A fi părinte este examenul nostru de sine. Probabil că niciunul nu suntem de 10, dar mai important este să ne acceptăm așa cum suntem: pe noi înșine și pe copil.

– Instrumente pentru a ști să îi “citim” mai bine pe copiii noștri. Vom ajuta relația noastră de zi cu zi, devenind mai atenți la semnalele pe care copilul le transmite.

 Motivația de a ne ajusta pe noi înșine, din dragoste pentru el. Prin copil, ne înțelegem și pe noi. O dată ce apar în viața noastră, ei nu ne lasă nici pe noi așa cum ne-au gasit.

DETALII:

Pentru părinți care au copii între 0 – 10 ani.

Preț: 100 lei/ persoană. Număr limitat de locuri.

Înscrieri: contact@kindi.ro sau tel. 0749 147 414

Locația: Kindi, Str. Delea Veche nr. 35, Sector 2. http://www.kindi.ro/contact/